COVID-19

Update Corona 11-5-2020

We mogen weer beginnen!

Wat zijn de veranderingen?

  • We mogen u helaas de hand niet schudden, maar verwelkomen u van harte.
  • 1,5 m afstand moet zoveel mogelijk worden gehanteerd. Om dit mogelijk te kunnen maken hebben we de praktijk zoveel mogelijk aangepast. Bij ons werken de therapeuten om het half uur en om het kwartier, dit houdt in dat er hooguit niet meer dan 2 mensen in de wachtkamer te komen zitten. Onze fitness ruimte hebben wij ook aangepast om dit zo goed mogelijk te realiseren.
  • Voordat u plaatsneemt in de wachtkamer kunt u uw handen desinfecteren. Met de door ons gegeven desinfectiemiddelen.
  • Als u een afspraak heeft, kom niet te vroeg. Zodat er in de wachtkamer zo min mogelijk mensen zijn.
  • Neem eigen handdoek mee.
  • Heeft u ziekteverschijnselen of twijfelt u of u in de afgelopen 2 weken in contact ben geweest met corona-patiënt dan dient u de afspraak te verplaatsen.
  • Wij beschikken over voldoende beschermingsmiddelen zoals: mondkapjes, handschoenen, spatmaskers, schorten etc.
  • Geen gebruik maken van de kleedkamers. Wij verzoeken u om zich thuis om te kleden en te douchen.
  • Als u bij ons wil sporten dan is er een inschrijfformulier in de praktijk. Met dit formulier zorgen wij ervoor dat er niet meer dan twee mensen tegelijk aan het sporten zijn.

Hier volgt een instructie video:

Heeft u vragen over bovenstaande neem dan contact met ons op via:

e-mail: welkom@barlahoff.nl

telefoon: 0524-542134

Team Fysiotherapie Barla | Hoff

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update Corona maart 2020

Beste Cliënten van Fysiotherapie Barla | Hoff,

Zoals velen van jullie wellicht hebben vernomen in de persconferentie van het kabinet van vanavond 23-03-2020 zijn de maatregelen rondom het corona virus verder aangescherpt.

Zoals gemeld heeft deze aanscherping nu ook gevolgen voor de paramedische beroepen waaronder ook de fysiotherapie valt. Vanavond is bekend geworden dat toegankelijkheid van de fysiotherapie verder is aangescherpt.

Concreet betekent dit het volgende:
– Wij kunnen u alleen nog op afstand behandelen en begeleiden middels beeldbellen, telefonische consulten en het faciliteren van oefenstof om uw revalidatie/behandeling zo goed mogelijk te begeleiden in de komende periode.


– In uitzonderlijke gevallen kunnen we u ook op de praktijk behandelen na overleg met de huisarts of specialist. Hiervoor dient er bepaald te worden dat begeleiding in de praktijk noodzakelijk is door de arts/specialist. Alleen als u geen van de symptomen heeft die zijn afgegeven door het RIVM mogen wij u met inachtneming van de 1.5 meter regel begeleiden. Ook hierbij zal dus de voorkeur uitgaan naar begeleiding op afstand middels beeldbellen/telefonisch consult.


– Heeft u symptomen van de corona dan kunnen wij op dit moment niet hands on behandelen (direct patiënten contact). Hiervoor moet een praktijk voldoen aan vergaande veiligheidseisen. We kunnen u wel op afstand voorzien van adviezen middels beeldbellen/telefonische consult.

Wij betreuren het besluit maar dragen graag bij aan het onder controle krijgen van dit virus zoals ingezet door de overheid.

Vanaf morgen zullen wij met alle cliënten die bij ons in behandeling zijn persoonlijk contact opnemen om de verdere begeleiding mogelijkheden te bespreken. Wij gaan met ons team ons uiterste best voor u doen om u in deze moeilijke tijd op een passende manier te begeleiden op afstand.

Team Fysiotherapie Barla | Hoff