Samenwerkingen

Fysiotherapie Barla | Hoff werkt met verschillende partijen samen om er voor te zorgen dat de mensen (cliƫnten) die bij ons in de praktijk komen de best passende behandeling (hulpverlening) krijgen.

Samenwerking met andere disciplines

Fysiotherapie Barla | Hoff werkt samen met diverse andere paramedische disciplines.

In het Beweeg- en Gezondheidscentrum werken wij samen met: Longnetwerk Emmen e.o., podoposturaal therapie en ergotherapie.

Afhankelijk van de hulpvraag, kunnen wij in sommige gevallen adviseren om een andere discipline te consulteren. Dit zal altijd in overleg gaan met u en uw huisarts. Ook kan het zijn dat we een collega fysiotherapeut die meer gespecialiseerd is in uw hulpvraag consulteren.

Samenwerking met huisartsen en specialisten

Uw kunt bij Fysiotherapie Barla | Hoff terecht met of zonder verwijzing van uw arts. Wij hebben regelmatig contact met diverse huisartsen en specialisten in de regio en ook via beveiligde mail (zorgmail) of telefoon informeren wij, in overleg met u, regelmatig uw huisarts/specialist over uw herstel.

Samenwerking met sportcentra/verenigingen

Wij werken met verschillende sport gerelateerde samenwerkingspartners samen. Als u als vereniging/verzorger of andere sport gerelateerde partner met ons wilt samenwerken dan kunt u contact met ons opnemen via welkom@barlahoff.nl.